domingo, 4 de enero de 2009

Tema 4: Pregunta 2




Alguns mitjans de comunicació de masses amb objectius educatius.






Us donaré les referències de diaris, revistes i canals de TV, que tots ells inclouen seccions més o menys àmplies dedicades a l'educació. Són bàsicament per a llengua anglesa, encara que hi trobareu altres llengües. Feu-hi una ullada.



The Guardian

Dins de la secció “education” trobem la destinada a educació primària amb una bona selecció de recursos per a aquestes edats. Haureu d’anar a la secció anomenada “primary school teaching resources” que està a dalt, a l’esquerra.

http://www.guardian.co.uk/education/primaryschools



The New York Times

Està dividit en tres seccions: “Student connections”, “Teacher connections” i “Parents connections”. Dins de la secció dels estudiants, cal destacar la secció dedicada al resum de notícies, un “Daily News Quiz” per a treballar les notícies, entre d’altres. Per als mestres, hi trobem seccions molt interessants com és ara: “Daily Lesson Plan”, “Lesson Plan Archive”, “On this Day in History”, etc.

http://www.nytimes.com/learning/index.html






National Geographic Magazine

Hi ha dues seccions interessants: “Educators” i “Kids”. En la primera hi trobareu recursos per a utilitzar a l’aula i una secció on els alumnes poden publicar els seus treballs.

http://www.nationalgeographic.com


Online TV Channels

Online TV Channels té una àmplia col·lecció de canals gratuïts i de tot arreu del món. No tots estan en anglès. Per tant, si busques materials educatius en altres llengües, pot ser un bon lloc d’anar.

Pots trobar el canal que busques seleccionant el país o pots buscar per la secció
(esports, notícies, dibuixos animats, música, entreteniments)

http://www.tvchannelsfree.com


The BBC

El web per aprendre anglès per excel·lència amb exercicis de gramàtica, vocabulari, pronunciació, jocs, exàmens, recursos per a mestres i un llarg etcètera.



http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish


Aquest web vol ser una mica com l’anterior però per a altres llengües estrangeres: francès, alemany, espanyol i italià però sense tantes seccions com per a la llengua anglesa.





http://www.bbc.co.uk/languages


En aquest hi trobareu notícies i audio en 32 llengües endreçat en aquestes categories: Americas (aquí s’hi inclou “Spanish Mundo”, en castellà), Africa, Central Asia, Europe, Middle East, South Asia and Asia Pacific. En la secció dedicada a Europa hi ha aquestes llengües: albanès, macedoni, rus, servi, turc i ucraïnès.

http://www.bbc.co.uk/worldservice/languages

De moment això és tot. Espero que us siguin del vostre agrat.

Montse

No hay comentarios: