martes, 7 de octubre de 2008

COMENCEM AMB ELS QUATRE “SETS ” : NOVES TECNOLOGIES!!!

Hola a tothom els que visiteu aquest bloc, sigueu benvinguts. Em presentaré soc la Marta una alumna de Magisteri que està cursant una assignatura de noves tecnologies aplicades a l’àrea de llengua i literatura i que tinc l’honor de formar equip amb unes persones fantàstiques.
I...que espero trobar-hi, doncs espero d’entrada poder familiaritzar-me amb recursos i programes per poder vèncer una mica aquest respecte que fan les noves tecnologies, i que et fan pensar, de vegades, que només són per uns pocs entesos que hi tenen traça.
Així que bàsicament espero millorar en aquest àmbit per poder aplicar a l’aula alguns d’aquests recursos o si més no tenir un ventall més ampli de possibilitats. També soc conscient que no només els alumnes poden aprendre amb les noves tecnologies,penso que és una eina excel·lent per què els mestres estiguem en continua formació i reciclatge. Las noves tecnologies no són el futur si no el present especialment per la generació que s’està actualment a les escoles així que els mestres hem d’estar a l’alçada. Això és el que espero trobar, així que poc a poc aquest bloc anirà prenen forma a mesura que avança el curs. Arreveure.

No hay comentarios: