domingo, 16 de noviembre de 2008

Videoconferència en el CEIP Pau Romeva




Aquí us envio una imatge de la videoconferència realitzada en la meva escola de practiques el CEIP Pau Romeva on participaven els alumnes de 4t. (El programa en el que participen és una plataforma digital anomenada Knowledge Forum.)


En aquest projecte els alumnes han d’investigar sobre l’alimentació saludable i participar en un fòrum, per transmetre l’ informació i connectar-se a través de videoconferència. Nosaltres vam tenir uns problemes tècnics amb la càmera i només podíem aportar la veu. En aquest primer encontre en el que participaven Les escoles Pies, l’escola Andersen, L’escola Projecte, va resultar molt gratificant pel que fa a les primeres presentacions i ara comença la feina d’investigadors...


Aquest projecte permet a l’alumnat publicar els resultats en forma d'informe, resum, etc.
El Fòrum del coneixement permet veure les anotacions de cada participant i proporciona un esquema i un mapa conceptual de les intervencions.
Aquest programa incorpora una eina, l'Analysis Tool Kit (ATK), que permet obtenir informació de les accions que es van desenvolupant a la base de dades: els tipus d'intervencions, les categories utilitzades, el nombre d'intervencions, el flux de les aportacions, entre d'altres
La mestra ha d’avaluar en les intervencions la relació de l’escrit amb la idea i la competència lingüística de cada intervenció.

No hay comentarios: